جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

طراحی اداری

طراحی اداری

چرا به طراحی اداری در محل کار نیاز است؟ طراحی دکوراسیون اداری چه ویژگی‌هایی دارد؟ برای اجرای طراحی داخلی اداری چه میزان بودجه‌ای را باید اختصاص داد؟  اجرای دکوراسیون داخلی اداری چقدر زمان می‌برد؟ در این مقاله درباره موارد گفته شده، توضیحات مفصلی را به مخاطبان سایت سورن ویلا ارائه داده‌ایم. برای درک بهتر طراحی دکوراسیون اداری، تصاویر زیادی را در اینترنت درباره آن مشاهده نمایید تا بتوانید هرچه بهتر دکوراسیون داخلی اداری را بشناسید و در محل کار خود پیاده سازی نمایید.

طراحی اداری
طراحی اداری

ویژگی‌های اساسی در طراحی اداری

  • رنگ بندی در طراحی اداری
  • کنترل دما در محیط کار
  • کنترل سر و صدا در محیط کار
  • انتخاب نحوه چیدمان در طراحی اداری
  • انتخاب لوازم دکوری در دفتر کار
  • رعایت اصول نورپردازی و تنظیم نور طبیعی و مصنوعی

مواردی که ذکر کردیم از اصول طراحی داخلی اداری هستند و باید به تمامی آن‌ها توجه شود تا مکانی مناسب برای کارکنان ایجاد شود و راندمان افزایش یابد.

رنگ بندی در طراحی داخلی اداری

رعایت اصول رنگ بندی در طراحی اداری، کمک شایانی به کارکنان است و در راندمان کار آن‌ها تاثیر به سزایی دارد. در رنگ بندی تک رنگ یا مونوکروم، تمامی فضاهای اداره با یک رنگ فام طراحی می‌شوند و کافی است که مقدار روشن بودن یا تیرگی رنگ تنظیم شود تا فضای کاری مناسبی ایجاد شود. دیگر راه برای رنگ بندی در طراحی داخلی اداری، قرار دادن رنگ‌های مکمل یا متضاد در برابر یک دیگر است. یکی از موارد تاثیرگذار برای انتخاب رنگ در طراحی اداری، سبکی است که در محیط کار پیاده سازی شده است. اغلب سازمان‌ها برای رنگ بندی، از پالت رنگی خنثی استفاده می‌کنند.

رنگ بندی در طراحی داخلی اداری
رنگ بندی در طراحی داخلی اداری

پارتیشن بندی در طراحی اداری

پارتیشن بندی در طراحی اداری نقش پررنگی را ایفا می‌کند و اگر اصولی انجام شود، رضایت کارفرما را به همراه خواهد داشت. در طراحی داخلی اداری پارتیشن بندی‌های متفاوتی انجام می‌شود.

  • پارتیشن ام‌دی‌اف:

    در اداراتی بکار می‌رود که افراد برای انجام کار نیاز به تمرکز فراوانی دارند. در این نوع پارتیشن بندی برای طراحی اداری، هیچ دیدی بین فضاهای مختلف وجود ندارد.

  • پارتیشن شیشه‌ای فریم‌لس:

    در این نوع پارتیشن بندی، فضاهای متفاوت به وسیله‌ی شیشه‌ی سکوریت انجام می‌شود. یک فریم آلومینیومی بسیار ظریف در آن وجود دارد، که می‌تواند نور را از خود عبور دهد و اگر در طراحی اداری، نورپردازی قوی وجود نداشت؛ این موضوع حلال مسئله خواهد بود.

پارتیشن بندی در طراحی اداری
پارتیشن بندی در طراحی اداری
  • پارتیشن شیشه‌ای دوجداره با فریم ام‌دی‌اف:

    در این نوع پارتیشن بندی، شیشه‌ها دارای قاب‌هایی از جنس ام‌دی‌اف هستند و عایق بهتری نسبت به پارتیشن شیشه‌ای فریم‌لس هستند.

  • پارتیشن دکوراتیو:

    در این نوع پارتیشن بندی، برای قرار دادن عناصر دکوری استفاده می‌کنند که معمولا نزدیک قسمتی است که ارباب رجوع در انتظار پیگیری کار خود هستند و طراحی این بخش می‌تواند زمان انتظار را برایشان کوتاه نماید.

پلان باز و بسته در طراحی اداری

در پلان باز، کارکنان به اطلاعات یکدیگر دسترسی خواهند داشت که یک عیب بسیار بزرگ است؛ در حالیکه در پلان بسته اینگونه نیست و افراد قلمرویی جداگانه برای خود دارند. در پلان باز به دلیل نداشتن فضای شخصی و منحصر به کارمند، تمرکز حواس پایین است؛ اما در پلان بسته اینگونه نیست و کارمندان حریم کاری مربوط به خود را دارند که یک مزیت بزرگ محسوب می‌شود.

پلان باز در طراحی دکوراسیون اداری
پلان باز در طراحی دکوراسیون اداری

نمی‌توان به طور مفصل درباره تفاوت‌های پلان باز و بسته در طراحی اداری، در یک مقاله توضیح داد اما قطعا همین توضیحات کافی است تا متوجه شوید که طراحی پلان بسته در طراحی دکوراسیون اداری، بسیار مناسب‌تر از طراحی پلان باز است. گرچه این نکته جالب توجه است که پلان باز نیز مزیت‌های خود را دارد؛ برای مثال اگر کاری باید به صورت گروهی انجام شود، طراحی پلان باز بسیار بهتر از پلان بسته است.

پلان بسته در طراحی دکوراسیون اداری
پلان بسته در طراحی دکوراسیون اداری

طراحی دفتر کار با چیدمان سلولی

دکوراسیون دفتر کار بسیار مهم و تاثیرگذار است و حتی بهتر می‌شود که اگر کارکنان بتوانند محیط کار خود را با سلیقه خودشان طراحی کنند. در پلان باز چنین چیزی ممکن نیست زیرا که همه کارکنان از میز و وسایل مشترک استفاده می‌کنند اما در طراحی دفتر کار با چیدمان سلولی، کارکنان می‌توانند این امر را به انجام برسانند. در چیدمان سلولی حیطه کاری کارکنان به وسیله اتاقک‌های کوچک از هم جدا شده‌اند و کارمندان می‌توانند طراحی دفتر کار خود را با سلیقه خودشان انجام دهند. این امر باعث می‌شود تا افراد تمرکز حواس بالاتری داشته باشند و اطلاعاتشان محفوظ بمانند.

طراحی دفتر کار با چیدمان سلولی
طراحی دفتر کار با چیدمان سلولی

اتاق مدیریت در طراحی اداری

یکی از مهم‌ترین بخش‌ها در طراحی اداری، اتاق مدیریت است. اتاق مدیریت در طراحی اداری، باید بگونه‌ای باشد که بتوان در آن جلسات را برگزار کرد و اگر این امکان وجود نداشت و مجبور به طراحی سالنی مجزا برای برگزاری جلسات شدید؛ باید اتاق مدیریت را نزدیک و مقابل این سالن طراحی کنید تا دسترسی مدیر به این سالن نزدیک باشد.

اتاق مدیریت در طراحی اداری
اتاق مدیریت در طراحی اداری

سالن انتظار در طراحی اداری

طراحی سالن انتظار که محلی برای انتظار ارباب رجوع جهت پیگیری کارشان است، برای اداراتی که مراجعه کننده دارند بسیار مهم و حیاتی است. قرار دادن لوازم دکوری، طراحی آبنما، گرین وال، فلاور باکس و … در این سالن مرسوم است. همچنین قرار دادن مبلمان اداری مدرن و راحت در این سالن ایده خوبی است تا ارباب رجوع این زمان را در راحتی به سر ببرند.

سالن انتظار در طراحی اداری
سالن انتظار در طراحی اداری

کنترل دما در محیط کار

اگر طراحی اداری محل کار ایده‌آل نباشد؛ کارمندان تمرکز و راندمان پایین‌تری دارند. یکی از مهم‌ترین عوامل در طراحی دکوراسیون اداری کنترل دما در محیط کار است و اگر هوا بسیار سرد یا بسیار گرم باشد، نارضایتی افراد را به همراه خواهد داشت. بنابراین نیاز به طراحی و اجرای سیستم گرمایش و سرمایش مناسب هستید که تیم سورن ویلا ضمانت می‌کند که به بهترین شکل ممکن آن را صورت دهد. همچنین باید تهویه هوا را در نظر گرفت؛ زیرا که با افزایش تعداد کارکنان هوای محیط آلوده می‌شود و این مورد نیز باعث ناراحتی و عدم رضایت است.

طراحی راهرو در طراحی دکوراسیون اداری

اگر خواستار آن هستید که محیطی کم‌نظیر و استاندارد را فراهم سازید تا از این حیث با شرکت‌های برتر کشور رقابت کنید، بدانید که راه سختی را در پیش دارید. برای رقابت با شرکت‌های برتر کشور یا حتی جهان، نیاز است که به تمامی جزئیات توجه کنید. طراحی راهرو در طراحی دکوراسیون اداری یکی از آن‌ها است که باید به بهترین شکل ممکن انجام شود. فضای راهرو بسیار مناسب برای قرار دادن عناصر دکوری است.

یکی از عناصری که می‌توانید در راهروها طراحی کنید دیوار سبز یا گرین وال است. همچنین قرار دادن چند فلاور باکس می‌تواند جذابیت خاصی به فضای راهرو ببخشد. شرکت سورن بام بیش از دو دهه است که خدماتی چون اجرای دیوار سبز و همچنین طراحی و ساخت فلاور باکس را انجام می‌دهد. پیشنهاد می‌کنیم که از خدمات این شرکت استفاده نمایید.

طراحی راهرو در طراحی دکوراسیون اداری
طراحی راهرو در طراحی دکوراسیون اداری

کنترل سر و صدا در محیط کار

تصور کنید که انجام کاری نیاز به تمرکز بالا دارد و سر و صدای خودروهایی که بیرون هستند چقدر برای شما آزار دهنده است. این دقیقا شرایطی است که کارکنان شما با آن روبه‌رو می‌شوند و اگر عایق بندی بگونه‌ای انجام شده باشد که مانع سر و صدای فضای بیرون نشود؛ کارمندان نمی‌توانند تمرکز کافی را برای انجام کار داشته باشند و اما راهکار چیست.

یکی از کارهایی که می‌توان انجام داد جدا کردن بخشی است که ارباب رجوع به آن تردد دارند. فراموش نکنید که بخش بندی فضا تاثیر به سزایی در عملکرد کارکنان دارد.

طراحی دکوراسیون اداری
طراحی دکوراسیون اداری

نورپردازی در دکوراسیون اداری

امروزه نورپردازی در دکوراسیون اداری به دو صورت طبیعی و مصنوعی به صورت گسترده انجام می‌پذیرد. بهتر است که پنجره‌ها بزرگ طراحی شوند تا نور طبیعی زیادی به داخل دفتر کار بتابد تا از اجرای هرچه بیشتر نورپردازی مصنوعی جلوگیری شود. همچنین برای نورپردازی مصنوعی، طراحی هالوژن که بسیار محبوب است و به صورت یکنواخت نور را پخش می‌کند، به مخاطبان سایت سورن ویلا پیشنهاد می‌کنیم.

خدمات شرکت سورن ویلا

شرکت سورن ویلا با سال‌ها تجربه در کنار شما است تا دکوراسیون داخلی منزل، طراحی اداری محل کار، طراحی دکوراسیون فروشگاه و طراحی داخلی ویلا شما به بهترین شکل ممکن انجام شود. برای برقراری ارتباط با متخصصین و کارشناسان این شرکت، می‌توانید با شماره‌های 09122155348 و 44277178(021) تماس حاصل فرمایید و از خدمات این شرکت استفاده کنید.

5 2 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها